ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
άνω των 50 €
  Λίγα λόγια για μας...

   Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα παραγωγής μας βιολογικά και συμβατικά .

  Μέλι Ελάτης Παρνασσού, Θυμαρίσιο μέλι Κυκλάδων , Μέλι Ρείκι, Καστανιάς, Κουμαριάς ,Ανθέων και Βελανιδιάς  είναι μόνο μερικές από τις ποικιλίες που διαθέτουμε. 

  Τα μελίσσια μας ξεκινούν από τον κάμπο της Λαμίας και μαζί γυρίζουμε όλη τη Φθιώτιδα , την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Βρίσκουμε τους πιο πλούσιους μελισσότοπους αλλά ταυτόχρονα και τους πιο παρθένους για να τρυγίσουμε τα πιο αρωματικά και νόστιμα μέλια .

  Πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στη μέλισσα , δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα και πρόσθετα και παράγουμε αγνό ανεπεξέργαστο μέλι.

  Προϊόντα μέλισσας όπως βασιλικός πολτός , νωπή γύρη ,βάμμα πρόπολης, κερί μέλισσας καθώς και κεραλοιφές είναι επίσης διαθέσιμα.

  Παράλληλα με τη μελισσοκομία καλλιεργούμε αμπέλια για την απόσταξη τσίπουρου η οποία γίνεται εδώ και τρεις γενιές σε παραδοσιακό άμβυκα με πολύ μεράκι και αγάπη. Το τσίπουρο μας είναι διπλής απόσταξης , χωρίς γλυκάνισο με 40 % vol.

  Σίγουρα αυτά είναι μόνο μερικά από τα προιόντα που παράγουμε  και υπάρχουν πολλά περισσότερα όπως  χειροποίητα σαπούνια, βαλσαμόλαδο, βιολογικό ελαιόλαδο.

  Ότι άλλο θέλετε να μάθετε για μας  ή να δοκιμάσετε αρκεί μια επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα...

  Σας περιμένουμε!!!