ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
άνω των 50 €
Τηλέφωνο: 210.5021037
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

   Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα παραγωγής μας βιολογικά και συμβατικά .

  Μέλι Ελάτης Παρνασσού, Θυμαρίσιο μέλι Κυκλάδων , Μέλι Ρείκι, Κατσανιάς, Ανθέων είναι μόνο μερικές από τις ποικιλίες που διαθέτουμε. 

  Τα μελίσσια μας ξεκινούν από τον κάμπο της Λαμίας και μαζί γυρίζουμε όλη τη Φθιώτιδα , την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Βρίσκουμε τους πιο πλούσιους μελισσότοπους αλλά ταυτόχρονα και τους πιο παρθένους για να τρυγίσουμε τα πιο αρωματικά και νόστιμα μέλια .

  Πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στη μέλισσα , δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα και πρόσθετα και παράγουμε αγνό ανεπεξέργαστο μέλι.

  Προϊόντα μέλισσας όπως βασιλικός πολτός , νωπή γύρη ,βάμμα πρόπολης, κερί μέλισσας καθώς και κεραλοιφές είναι επίσης διαθέσιμα.

  Παράλληλα με τη μελισσοκομία καλλιεργούμε αμπέλια για την απόσταξη τσίπουρου η οποία γίνεται εδώ και τρεις γενιές σε παραδοσιακό άμβυκα με πολύ μεράκι και αγάπη. Το τσίπουρο μας είναι διπλής απόσταξης , χωρίς γλυκάνισο με 40 % vol.

  Σίγουρα αυτά είναι μόνο μερικά από τα προιόντα που παράγουμε  και υπάρχουν πολλά περισσότερα όπως αλεύρι και ζυμαρικά από δίκκοκο σιτάρι, χειροποίητα σαπούνια, βαλσαμόλαδο, βιολογικό ελαιόλαδο, γλυκά του κουταλιού  και μαρμελάδες 

  Ότι άλλο θέλετε να μάθετε για μας  ή να δοκιμάσετε αρκεί μια επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα...

  Σας περιμένουμε!!!